Veckans port – den sista

SN203933

Den här portklappen får symbolisera mina tankar kring Veckans port – vi klappar på dörren för allra sista gången.

Egentligen hade jag planer på att förnya/utöka temat till att omfatta hela byggnader, olika detaljer varje gång och gärna med intressanta fakta kring vald byggnadsdetalj. Det var i linje med min tidiga minimala yrkesbana som byggnadsritare och inredare. Det intresset finns kvar och det var därför jag ville utöka. Efter en liten mailväxling med Lasseivomma och många timmars tänkande kom jag till beslutet att lägga ner alltihop. Vilket konstigt beslut kan man tycka. Men sån är jag …

Jag känner att jag har inte tid att att nå upp till den ambition jag ville ha med utmaningen. Jag ville vara en folkbildare inom arkitektur och då utsmyckning och funktion. Det hade krävt en hel del faktaforskning och säkert varit mycket lärorikt – för mig själv. Ni andra är ju mest intresserade av foto och allt där omkring. Hur man skapar det perfekta fotot, inte foton på exvis gesimser.

Därför, tack allihop för den här tiden ! Det har varit jättekul och lärorikt. Jag drar ner på fotobloggandet lite-lite i och med detta, min avsikt är att lära mig mer om fotografering under 2010. Vi kommer att ses på alla andra fotoutmaningar varenda dag under året – så enkelt blir ni inte av med mig.

Än en gång TACK till er allihop !

Kram Hedwig


5 kommentarer to “Veckans port – den sista”

 • Kvasthilda Says:

  Hmmm…. Tack själv Hedwig :-)
  Det finns annat att göra i världen men det har varit kul att leta portar – på ett eller annat sätt. Har ju inte varit med så länge men det har ändå varit spännande att se vad du hittat på för tema för veckan.

 • Cecilia Artista Says:

  Tack för den här tiden med dina portar Hedwig!
  Problemet så här i cyberrymden, åtminstone för mig, är att det är så många intressanta fotoutmaningar varje dag och att det gäller att välja. Tiden är begränsad. Ibland är ett tema jätteintressant/angeläget eller så, en vecka ett annat.
  Men ett jättestort tack för allt arbete du lagt ned på alla intressanta portteman – och det där att utveckla mer om arkitektur mm verkar förstås jätteintressant… Men tack för den här gången på alla sätt!
  Kram
  Cecilia

 • Ulla Jacobsson Says:

  Hejsan, Vad synd att Du lägger ner Veckans Port, men de är som sagt annat man vill göra också och man måste priotera. Har bara varit med några få gånger men de har varit roligt. Ha de gott med vad du än tar dig för. Kanske Du kommer åter med Nya Friska Tag lite senare.

  Länkade en port som Du kan titta på den får symbolisera det hela.
  Kram/Ulla

 • Margareta Says:

  Hej vännen, det känns vemodigt men samtidigt förstår jag dig. Högt ställda ambitioner kan bli för mycket. Du ska göra det du känner för och jag tackar dig för alla kramar du delat ut. Du är värd en stor ”Bamsekram” från mig och oss alla andra. Portar har varit roligt som tema. Jag har en hel portar och kan visa dem ändå. Jag har inte bestämt mig för vad jag delta i för utmaningar/teman. Jag ska dra ner, för det inte ska bli stressande. Jag har läst konsthistoria i ett år och tycker att det är kul och intressant med arkitektur. Men med så mycket annat har jag glömt mycket. Jag ger dig en sista port som tack. Den tycker jag själv om. Det kanske inte är en port, men den är vacker ändå. Kram Margareta

 • foto CHIP Says:

  Oj så synd med din goda ambition. Jag väljer alldeles speciella portar till dig som TACK för allt arbete du lagt ned.
  Take care!
  kram
  Birgitta