Veckans port #37 – gammalt och nytt

gammalt-o-nytt

Vi har ju många gamla fina byggnader i Norrköping. Det här är baksidan av gamla Stora hotellet, Storan. I huset har numera bl a TV4 sina lokaler och på baksidan finns ett nybyggt glashus hopkopplat med det ursprungliga huset. Jag har tyvärr inte varit inne här, men på Magentus (fastighetsägarens) sida kan du ser flera fina bilder inifrån huset. I artikeln finns ännu fler länkar till bildserier.

Mitt tema denna vecka är således – gammalt möter nytt, här den smidda porten på baksidan som för oss in i den moderna glasentrén. Svårt – behöver inte vara det  – tänk till lite !

Vi ses ….


3 kommentarer to “Veckans port #37 – gammalt och nytt”

 • Kvasthilda Says:

  Snygg grind. Alltid läckert med de där glasväggarna. Fotade nåt liknande i Narvik, men där fanns inte mycket till port så den bilden skippade jag!

  Jag har lagt upp en port (eller några) i alla fall :-)

 • Lasseivomma Says:

  Ja, jag vet…en nödlösning fick jag ta till denna vecka. Men jag vill ju så gärna vara med.

 • Gunsside Says:

  Hei igjen , denne var ikke lett.
  Vet ikke om dette kan kalles port ?
  Men det er en gammel ovnsdør mot glassmonter ;)