Veckans port # 35 – Bevakad

bevakadHär kommer ingen in …
Denna vecka borde alla kunna hitta en port inom temat. Många har ju fotat vaktposten utanför Slottet eller dörrvakten vid en krog eller på andra platser.
Du Lasseivomma visade ju en andra port förra veckan som hade platsat under temat – nu får du hitta en ny.

Nu hoppas jag på en anstormning av bevakade portar, för till mig i Veckans port får alla komma in.

Min bevakade tipi finns på en äventyrsanläggning på Emsalö i södra Finland. Seikkailulaakso heter stället, lämpligt för företagskickoff, teambuildning och allt vad det heter.  De har också jättestora sk ribbåtar med enorma motorer för snabba turer ut i den finländska skärgården. Där fanns också en sk bastubåt som jag visat tidigare på min andra blogg.

Länka in dig i kommentarerna som vanligt. Välkommen !


12 kommentarer to “Veckans port # 35 – Bevakad”

 • Lasseivomma Says:

  Jag tror att du hittade på veckans tema, och den nya regeln att man inte får återanvända en redan publicerad port igen, bara för att reta mig, men det blir en extra sporre. Jag ska nog fixa det här…

 • Lasseivomma Says:

  En skrattmatch för en man med arkivet fullt av snygga portar, även om temat var lite oväntat.
  Ha en bra vecka alla ”portade”

 • Margareta Says:

  Tack Hedwig för du nämner oss alla, det känns så bra. ”Släpp fångarna loss det är vår” passar in på min bevakade port. Hedwig jag har en släkting till dig också. Grattis Kvasthilda till din information, som gav dig en välförtjänt kram. /Made

 • foto CHIP Says:

  En mycket vacker bild du bjuder på!

 • Bildgatan-Avsändare Margareta Says:

  =) Tittade i veckan på en vaktat port när jag letade min jugend så det får bli den, trots att fotot kanske inte var något att lägga ut men nu ska jag gå i väg till jobbet i regn och rusk. Var är vintern?

  Återkommer med min gamla arkivbild om jag inte hittar någon annan vaktad port på väg eller hem från arbetet ikväll.

 • Bildgatan-Avsändare Margareta Says:

  Din bild påminner faktiskt om någonting jag tog uppe i Nikkaloukta för många år sedan ska kika om den kan vara vaktad av någonting. =)

  En härlig miljö och säkert en del trevliga aktiviteter.

 • Thorgun Says:

  Trevlig bevakning. Har tyvärr bara den tekniska varianten, på en ovanligt skruttig dörr.

 • Bildgatan-Avsändare Margareta Says:

  Nu har jag också en port under bevakning – http://bildgatan.designa.nu/2009/11/23/har-bevakar-jag/

  Jag hittade en annan än den jag tänkte på i morse men inte på vägen till eller från arbetet, utan i fotoarkivet från i höstas. Min danske vän får vänta om han någonsin kommer upp ur mörkret i någon dansk mapp.

 • Gunsside Says:

  Hei igjen
  Bra bevoktning ;)
  Her er min bevakade port denne uken.

 • Margareta Says:

  Hej min vän. I dag fick jag en utmaning och nu utmanar jag dig. Följ länken så ser du vad det handlar om. Jag har inte orkat med bloggen den här veckan. Det var kul att få en utmaning. Kram Margareta

 • Erik "Semlan" Says:

  Trevligt. Äntligen fick jag användning för några foton jag tog i somras, tack för det.
  Fnissade åt ditt indiantält som bevakas av en ”gubbe”, vars bistra uppsyn och korslagda armar ska verka avskräckande. Vackert foto, imponerande scouttält. Verkar vara en vacker miljö. Väktarna jag har med på mina foton känns aningen farligare. Ha en skön första advent!