Veckans kram går till …

VeckansKramI söndags gav jag er temat Bevakad port – måste ju variera mig lite granna. Passade också på att retas med Lasseivomma som veckan innan publicerat två portar och en av dem hade platsat den kommande veckan. Jag hade faktiskt bestämt temat Bevakad och även det tema som kommer ikväll för ett par veckor sedan.

Lasseivomma är inte sämre än att han har fotat de flesta portarna i innerstan här i Norrköping vid det här laget – men du skall aldrig vara så säker – jag kan ha ett ess i ärmen. Under den tid jag följt dig har alla dina bilder i bloggen bara blivit bättre och bättre, jag är imponerad. Nu är du även en av finalisterna i Torsdagsfoto på temat Tidens tand.
Margareta på Fotomix hade varit på långpromenad och fotat fängelseporten på Hall i  Södertälje (antar jag att det är – jag har ju inte varit där). Sen fick jag också foto på en kusin till mig – något brydd öppnade jag länken – en liten mini-tipi. Tack Margareta.
FotoCHIP hade gjort en fin photoshopbearbetning av sin entré där hennes två fina tibbar vaktade. Fotot blev nästan sakralt.
Avsändare Margareta hade lagt upp en hel serie på anden som vaktade sitt lilla hus i dammen – så underbara bilder och perfekt text.
UllaJacobsson har kommenterat, men någon bevakad port hittar jag inte på hennes blogg.
Torgun visar en rejält låst och larmad dörr på Ulriksdals slott, en dörr som vakten patrullerar till och med. Topphemligt värre.
Gunsside visar en mycket vacker dörr på Slagen kirke, flera fina detaljfoton man kan sitta och titta på länge.
Erik ‘Semlan’ Kling tittar in sen med foton på korvetten Helsingborg, vars tuffa vakter ser till att ingen malaj tar sig ombord.

Vem får då veckans kram och hur bestämmer jag det ?
Det här är absolut ingen tävling, det är en lek, kanske mest för mig själv. Jag brukar bestämma mig för att ge kramen till den vars bild berört mig mest, fått mig att skratta, bli imponerad, bli nyfiken eller som jag  fastnat för av någon obegriplig anledning.
Den här veckan skickar jag kramen till Bildgatan Margareta – din and är obetalbar ! Du har som alltid fantastiska bilder i din blogg, härliga texter oavsett ämne.


2 kommentarer to “Veckans kram går till …”