Veckans kram går till …

VeckansKramVilken rolig vecka det blev, nya deltagare, en liten gissningslek och dessutom önskemål om att få publicera fler portar. Det var så spännande varje gång att gå in och kolla – har det hänt nåt ?

Först av alla kom Birgitta (FotoCHIP), du har verkligen en uppsjö vackra portar från Budapest. Denna var inget undantag.
Därefter tassade Margareta på Fotomix in med sin lilla gissningslek, vilken tur att Google finns och att jag är en fena på att hitta. Tack, det var en kul idé, som flera blev engagerade av.
Nästa som tittade in var Kvasthilda Malmdamm, den fantastiska kvinnan som kör malmtåg. Hon hade ingen port att visa upp på temat. Men du skall ha en applåd för att du gjort en förteckning över befintliga fotoutmaningar.
Nästa kvinna hälsar jag speciellt välkommen in i gänget är Ulla Jacobsson, du hittade hit tack vare Kvasthildas länklista antar jag. Kul att du dessutom hade lust att visa en port till.
Därefter kom Lasseivomma, en trogen lekkamrat här i Veckans port. Han blev så inspirerad att han publicerade en port till senare i veckan. Kul, vi två inspirerar varandra ganska så bra.
HasseA tittade in och beklagade att inte heller han hade någon lämplig port att visa upp. Ingen fara, helt OK.
Allra sista kom Bildgatan – avsändare Margareta, hon visade en otroligt pampig byggnad, jugend eller inte – spelar inte så stor roll. hon visste inte vad byggnaden hette, men med hjälp av en arbetskamrat som nyss hade varit på Teneriffa kunde vi identifiera huset ifråga.

Veckans kram går till …
Kvasthilda – för att du hjälper till att sprida informationen om att Veckans port finns !

Stort tack till alla er andra och välkommen in igen, klockan 20 på söndagskvällarna publiceras nästa veckas port !


2 kommentarer to “Veckans kram går till …”

 • Kvasthilda Says:

  Men vad glad jag blir :-) )))
  Tack Hedwig!
  Den kramen var välbehövlig just nu :-)

  Håller på att fundera ut nåt skönt. Har så ont om ”färska” fototillfällen häruppe med mina arbetstider och de senaste två veckorna har varit helgalna med arbete alla dagar, inklusive helger och lediga dagar (möten o annat). Har ju en triljon bilder i mina arkiv men inte så många digitala kanske…
  Kramar tillbaks!

 • Kvasthilda Says:

  Sitter här och funderar. Ser att jag fastnade i en annan utmaning samtidigt som jag skrev kommentaren här. :-) Ska försöka hitta en bevakad port. Sådeså. Har jobbat för mycket! Hahahahahaaa.